Meille on syntymässä elokuussa kauan kaivattu esikoinen, olen nyt mammalomalla kotona seuraavat vuoden päivät. Serkkuni oli jo pitempään ehdotellut tätä blogin perustamista, mutta kaikilta työkiireiltä ei aika ja innostus riittänyt vielä kotonakin koneen näppäilyyn. Nyt sitten sain kuitenkin aikaiseksi ja innostus on ainakin aluksi kova, pitää katsoa miten sitten siltä vauvahommalta jää tähänkin aikaa, olen kyllä toivonut (vähän niinkuin joulupukilta ; ) sellaista kilttiä ja helpppoa vauvaa, saas nähä, isänsä on ollut hankala ; ) siis vauvana, ei enää.

Olen aina tykännyt kaikenlaisesta leipomisesta, käsitöistä ja askartelusta. Tämä leipominen nyt on sitten sellainen harrastus joka onnistuu kotoa käsin. Kun olen seurannut muiden blogeja, niin joillain on ihan hillitön leipomisvauhti, moussekakkua syntyy harvase ilta, mietin vaan että kerkiikö teillä perhe sitä vauhtia syömään vai mitä teette kakuilla? Meillä leipominen pääasiassa ajoittuu siihen onko vieraita tulossa. Huomenna mennään Kankaanpään mökille, ja sinne nyt leivon suklaapiirakkaa jonka ohjeen ja kuvan piakoin lisään sivuille.

Jos joku tietää, niin onko Helsingin lähistöllä jotain kokkikauppaa, mistä saa leipomisvälineitä, vai onko ainoa mahis tilailla netin kautta, laittakaa linkkiä mistä tilailette.