KAKKUPOHJA:

200 g digestivekeksejä

100g Dominokeksejä

50 g sulatettua voita

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Keksit murskataan ja sekaan laitetaan sulatettu voi, painellaan tasaisesti irtopohjavuoan pohjalle.(vuokaan pohjalle kannattaa leikata pohjan mallinen leivinpaperi)

 

TÄYTE:

2 prk kuohukermaa

1 prk ranskankermaa

1 rasiaa (200g) maustamatonta tuorejuustoa

1 dl sokeria

6 liivatelehteä

1 pussi Fazerin Wiener nougat crush

1 levy Fazerin lime-valkosuklaata

 

Kerma ja sokeri vatkataan kiinteäksi vaahdoksi, sekaan sotketaan rahka ja tuorejuusto. Kermaseos jaetaan kahteen osaan. Ensin sekoitetaan toiseen osaan sulatettu limevalkosuklaa ja puolet liivatteesta, joka on valmistettu pakkauksen ohjeen mukaan. Kaadetaan irtopohjavuokaan ja laitetaan jääkaappiin n. 30min, jonka jälkeen puoleen kermaseokseen sekoitetaan 100g  Wiener nougat sekaan ja loput 50 g ripotellaan hyytyneen limesuklaa kerroksen päälle jonka päälle kaadetaan tämä wienernougat kermaseos , ja jääkaappiin hyytymään pariksi tuntia.

 

KORISTELU:

kookoshiutaleita

suklaamokkapapuja

oranssia kakunkoristeströsseliä

 

Kakun päälle ripotellaan ensin kookoshiutaleita, sitten mokkapapuja ja väriksi strösseliä.