KAKKUPOHJA:
200 g digestivekeksejä
100g Dominokeksejä
50 g sulatettua voita
<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />
Keksit murskataan ja sekaan laitetaan sulatettu voi, painellaan tasaisesti irtopohjavuoan pohjalle.(vuokaan pohjalle kannattaa leikata pohjan mallinen leivinpaperi)
TÄYTE:
2 prk kuohukermaa
1 prk ranskankermaa
1 rasiaa (200g) maustamatonta tuorejuustoa
1 dl sokeria
6 liivatelehteä
1 pussi Fazerin Wiener nougat crush
1 levy Fazerin lime-valkosuklaata
Kerma ja sokeri vatkataan kiinteäksi vaahdoksi, sekaan sotketaan rahka ja tuorejuusto. Kermaseos jaetaan kahteen osaan. Ensin sekoitetaan toiseen osaan sulatettu limevalkosuklaa ja puolet liivatteesta, joka on valmistettu pakkauksen ohjeen mukaan. Kaadetaan irtopohjavuokaan ja laitetaan jääkaappiin n. 30min, jonka jälkeen puoleen kermaseokseen sekoitetaan 100g Wiener nougat sekaan ja loput 50 g ripotellaan hyytyneen limesuklaa kerroksen päälle jonka päälle kaadetaan tämä wienernougat kermaseos , ja jääkaappiin hyytymään pariksi tuntia.
KORISTELU:
kookoshiutaleita
suklaamokkapapuja
oranssia kakunkoristeströsseliä
Kakun päälle ripotellaan ensin kookoshiutaleita, sitten mokkapapuja ja väriksi strösseliä.
Kommentit