1007864.jpg

Emman kastaiskakku tehtiin 8 munan kakkupohjaan.

Täytettä tuli kahteen kerrokseen, toiseen mansikkainen ja toiseen kinuski.

1 prk kuohukermaa

2 prk maustamatonta tuorejuustoa

1/2 dl sokeria

2 liivatetta

200g valkosuklaata

2 dl mansikoita

2 dl kinuskikastiketta

Sekoita vatkattu kuohukerma, tuorejuustot, sokeri ja sulatettu valkosuklaa ja liivatteet, jaa seos kahtia, toiseen osaan mansikat ja toiseen 1 dl kinuskia.

Kostuta kakkua maidolla johon on lisätty vaniljasokeria. Pohjalle levitin 1 dl kinuskikastiketta ja sen päälle kinuskimoussen ja toiseen kerrokseen mansikkamousse.

Kakun päälle jätin hiukan tuota kinuskimoussea jonka levitin ohuesti ja sitten päälle kaulittu marsipaani, marsipaanin kuviot on tehty muovisella pöytäliinalla kaulitsemalla (jonkun blogissa oli hieno kakku tehty juuri sillai).

Nuo koristetossut eivät ole marsipaania vaan ihan lahjaliikkestä löydetyt kipsiset.