Emmalle täytyy avata oma kategoria.

1585894.jpg

Emma on reipas 9kk vanha tyttöntyllerö, joka oppi n. kuukausi sitten konttailemaan ja vauhti vaan koko aika kiihtyy. Tyttö on kyllä perusluonteeltaan tosi iloinen ja aurinkoinen, mutta sitä leijonan (s.20.8.2007) päättäväisyyttä ja määrätietoisuuttakin löytyy, ja rutkasti. Minä ite, minä osaan, Emma haluaa jo paljon koittaa tehdä asioita itse, hyvä niin, mutta ainahan se ei tietysti käy ja silloin sitten tulee kiukku ja jalkaa poljetaan kovasti. Emma leikkii paljon ihan itekseen, tai usein kyllä olemme kaverina lattialla, mutta siis viihtyy myös puuhastellen omiaan.Kaikki musiikkilelut on kova juttu, Emma alkoi jo muutama kuukausi sitten tanssimaan kun tulee musiikkia, istuu lattialla ja keinuttaa kovasti ja sitten pitää taputtaa ja kehua että Emma tanssii hienosti.

Tähän saakka on leikitty paljon olkkarissa, nyt kun Emma konttailee,  niin hän viihtyy hyvin keittiössä kaappien järjestelyssä, mikä on hyvä, niin saan samalla hiukan puuhailla.

Hampaita on tullut jo ylös kaksi, etuhampaat,  ja alas yksi. Aika menee kyllä lapsen kanssa tosi nopeasti, pelottavan nopeasti, onneksi tässä on vielä kesä edessä ennen töihin paluuta.

1585893.jpg