Kanttarelleja satui taas löytymään muutama päivä sitten ja eilen tein niistä piirakkaa.

779743.jpg

Pohjaksi tein juustosarvitaikinan 2/3 aineista, riittää pellilliseen.

Täytteeksi paistoin 2l kanttarelleja, 1 sipuli ja 300g mandariinimarinoituja broilerisuikaleita. Maustoin mustapippurilla, suolalla ja chili-paprikalla. Sekaan vielä 500g raejuustoa (en suosittele rasvatonta, se jotenkin palaa herkästi). Täytteet pohjan päälle ja uuniin 200c 30 min. Syödessä ripottelin piirakan päälle parmesan jauhetta, niin makuun tuli sitä juustomaisuutta lisää. Muuten tämä tällä kertaa aika köykäinen resepti.

(Leivonnassa ja ruuanlaitossa suosin kyllä itse kunnon voita ja kermaa sillä niiden makua ei hakkaa mikään, jos linjat huolettaa niin aina voi syödä vähemmän, mutta kun syödään niin sitten syödään mielellään ruokaa joka maistuu jollekkin : )